Beste bonusopties voor sportweddenschappen

De bonusopties voor sportweddenschappen zijn vandaag de dag creatiever dan ooit. Steeds meer mensen zien in hoe leuk het is om af en toe een gokje te wagen op je favoriete sportwedstrijd. Aanbieders spelen hier vervolgens slim op in door speciale bonussen beschikbaar te stellen.

De beste online bookmaker bonussen zijn vervolgens de opties die het meest gekozen worden. Wanneer we het over deze bonusopties hebben, zijn er 5 die er bovenuit steken. Onder de gemiddelde gokliefhebber zijn dit de favoriete bonusopties van dit moment:

#1: Aanmeldingsbonussen

De bonussen bij je initiële aanmelding zijn speciaal ontworpen om nieuwe klanten aan te trekken.

Bij het aanmaken van een account op een platform voor sportweddenschappen kom je heel vaak in aanmerking voor dit type bonus. In de meeste gevallen levert je dit extra tegoed of een gratis weddenschap op.

Deze bonussen zijn vaak de meest genereuze aanbieding die er mogelijk is, omdat ze bedoeld zijn om je als nieuwe spelers te verleiden tot het plaatsen van je eerste weddenschappen. Daarom doe je er ook goed aan om hier volop van te profiteren, terwijl je voor de eerste keer een platform verkent zonder daarbij veel geld te riskeren.

#2: Stortingsbonus

Gokken is in veel opzichten tegenwoordig een echte sport aan het worden. Een belangrijk onderdeel daarvan is de ‘sport’ van het ontdekken van de beste bonussen. Een stortingsbonus mag dan absoluut niet ontbreken in dat lijstje.

Dit type bonus komt normaal gesproken overeen met een bepaald percentage van je eerste storting.

Als je bijvoorbeeld €100 stort, kan de bookmaker je een extra €100 geven om mee te wedden. Dit verdubbelt effectief het bedrag dat je bij je weddenschappen gaat inzetten. Deze bonussen hebben vaak wel bepaalde inzetvereisten, waar je goed op moet letten.

Meestal betekent dit dat je een bepaald bedrag moet inzetten voordat je in staat bent het bonusgeld weer naar je eigen rekening over te maken.

#3: Risicovrije weddenschappen

Risicovrije weddenschappen klinken natuurlijk als muziek in de oren.

Deze bonus is dan ook ideaal voor nieuwe gokkers of voor het uitproberen van een nieuwe markt of sport. Wanneer je je weddenschap namelijk verliest, krijg je je inzet gewoon weer terug. Meestal is dit dan in de vorm van een gratis weddenschap of extra krediet om op de desbetreffende website te besteden.

Zeker binnen het Nederlandse voetbal zien we dat dit type bonus heel vaak voorkomt.

Al met al verminder je zo het risico dat je loopt. Bovendien is het een goede manier om verschillende wedstrategieën uit te proberen zonder je zorgen te maken over verliezen.

#4: No deposit bonussen

Dan hebben we daarna nog de no deposit bonussen.

Dit zijn de bonussen waarbij je niet eens een storting hoeft te doen. Vandaar ook dat nieuwe spelers al snel erg enthousiast worden wanneer ze deze optie zien. Het is namelijk de ideale manier om het gokplatform uit te proberen zonder daarbij je eigen geld te riskeren.

Over het algemeen zijn deze bonussen wel iets kleiner dan de stortingsbonussen, maar nog altijd bieden ze de mogelijkheid om echt geld te winnen. Een win-winsituatie dus!

#5: Combinatieverzekering

Als laatste bonusoptie in deze lijst hebben we de combinatieverzekering. Deze bonus bied je een bepaald soort verzekering voor je combinatieweddenschappen.

Het komt bijvoorbeeld vaak genoeg voor dat je slechts één verkeerde voorspelling hebt in een grotere combinatie aan weddenschappen. In plaats van dat je dan alles verliest, krijg je dankzij deze bonus een deel van je inzet terug

Meestal houdt dit in dat je in de toekomst een gratis weddenschap mag doen. Ook hierbij geldt dus weer dat je je eigen risico vermindert. De kans dat je al je geld kwijtraakt, is een stuk kleiner wanneer je je combinaties op deze manier ‘verzekert’.

Redactie

Sportwolf is het verzamelpunt van interessante artikelen die over sport, het menselijk lichaam en trends en innovaties gaan. Als schrijver van Sportwolf probeer ik een zo breed mogelijk publiek aan te spreken met mijn ervaringen en informatieve artikelen.

Vorige

Waar moet een zorgverzekering voor sporters aan voldoen?

Volgende

Op avontuur voor het ideale sportmoment

Follow Us