Werphengel & Werphengel set: Beste Werphengels online kopen

werphengel kopen online

Een overzicht van de beste Werphengels & Werphengel sets die in Nederland online te koop zijn

Wat is een werphengel?


Een werphengel is een type hengel dat flink kan variëren in grootte. Zo zijn sommige werphengels geschikt voor op zee en kun je met andere hengels beter in sloten of meren vissen. Het grootste voordeel van een werphengel ten opzichte van een ‘normale’ hengel is dat je veel grotere vissen kunt vangen. Een echt goede werphengel beschikt over een werpmolen en een goede buigbaarheid. Dit zijn de perfecte ingrediënten om de grotere vissen uit te putten en op het droge te krijgen

5 beste werphengels te koop

Ben je op zoek naar een werphengel? Dan zijn hier de 5 beste werphengels die die op dit moment te koop zijn

 1. 5. X2 Black Phantom II Karperhengel
  Heb je relatief weinig ervaring met werphengels? Dan is deze X2 Black Phantom II een ideale keuze als instapmodel. Met een redelijke prijs en een goede lengte is deze werphengel perfect voor het vissen op bijvoorbeeld karpers. Deze werphengel bestaat uit 3 losse delen. Tijdens het vervoeren is de minimale lengte 1.83 m. Dit is handig om van te voren te weten, wanneer je de hengel bijvoorbeeld met de auto wilt transporteren naar een andere locatie.
 2. 4. Albatros Adventure Carp hengel
  Met deze werphengel, de Albatros Adventure Carp Hengel, beschik je over een zeer goede karperhengel, die ondanks zijn kwaliteit nog wel goed betaalbaar is. Het is een relatief licht product en daarmee uitermate geschikt voor zowel veraf als dichtbij. Bovendien wordt als pluspunt vaak aangegeven dat deze werphengel erg lekker in de hand ligt.
 3. 3. JRC Cocoon werphengel
  De JRC Cocoon hengel is een ideale allround hengel. Dat wil zeggen dat deze op alle vlakken degelijk is en daarmee een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding biedt. Wil je graag een hengel die licht is, maar tegelijkertijd ook voldoende sterk en duurzaam? Dan is deze werphengel voor jou een zeer relevante optie.
 4. 2. Daiwa Basia DF Karperhengel
  Ben je al een redelijk doorgewinterde visser en op zoek naar een hengel van een hele hoge kwaliteit? Dan is de Daiwa Basia DF werphengel voor jou meer dan interessant. Deze hengel van hoogwaardig carbon is langer dan de gemiddelde hengel en tegelijkertijd extreem stevig. Hier ga je geheid een hoop plezier aan beleven.
 5. 1. Shimano Tribal TX-9
  Met de Shimano Tribal TX-9 zijn we aanbeland bij de droom van iedere visser. Deze werphengel is van zeer hoge kwaliteit. In de wereld van vissers geldt deze dan ook net iets beter dan de eerdergenoemde hengel van Dawai. Beide zijn van een uiterst hoog niveau welteverstaan, maar het extreem duurzame en sterke materiaal van de Shimano geeft de doorslag. Bovendien ziet deze hengel er ook bijzonder mooi uit en krijg je al zin om te gaan vissen als je ernaar kijkt.

Redactie

Sportwolf is het verzamelpunt van interessante artikelen die over sport, het menselijk lichaam en trends en innovaties gaan. Als schrijver van Sportwolf probeer ik een zo breed mogelijk publiek aan te spreken met mijn ervaringen en informatieve artikelen.

Vorige

Snoekhengel & Snoekhengel set: Beste Snoekhengels online kopen

Volgende

Online Casino Nederland – nuttige tips van Alexey Ivanov en zijn team

Follow Us