De sportiefste online spellen bij Kansino

De sportiefste online spellen

Dat je tegenwoordig niet meer de deur uit hoeft om sportief bezig te zijn, wist je misschien al wel. Er zijn talloze sporten die je vanuit huis kunt doen en heb je even geen zin om je lichaam te laten werken, dan kun je nog op andere manieren met sport bezig zijn. Wat dacht je van een gokje wagen in een online casino?

Nu vraag je je misschien af wat online gokken met sport te maken heeft. Simpel: er zijn allerlei te gekke online gokkasten te vinden die iets met sport te maken hebben. Denk aan een videoslot met een voetbalthema of een gokkast over golf of autoraces. In dit artikel geven we je een inkijkje in de meest sportieve gokkasten bij online aanbieder Kansino.

Voetbalslot bij Kansino: Football Star van Global Games

In een lijstje met sportieve gokkasten mag een voetbalslot natuurlijk niet ontbreken. Football Star van provider Global Games is een goed voorbeeld van een populaire online gokkast binnen het sportieve thema. Football Games draait om voetbal, voetbal en nog eens voetbal. Laten Nederlanders nou gek zijn op deze sport. Uit cijfers van de KNVB blijkt dat maar liefst 1,2 miljoen mensen in Nederland wekelijks op het voetbalveld staat voor een wedstrijd of een training. Grote kans dat zij heel blij worden van een voetbalslot zoals Football Star.

Het speelveld van Football Star, niet te verwarren met een voetbalveld, beschikt over 5 rijen met 3 symbolen. Hierbij zijn er maar liefst 243 winlijnen te vinden. Het is de bedoeling dat je 3 dezelfde symbolen achter elkaar krijgt op minimaal de eerste 3 rijen. Lukt dat? Dan heb je al een winnende combinatie te pakken. Je speelt al mee vanaf 50 cent per draai tot een maximum van 50 euro per inzet. Wat Football Star extra leuk maakt, is dat je op de achtergrond allerlei geluiden van een echte voetbalwedstrijd en een stadion hoort. Dat maakt de ervaring des te spannender!

Sportief vissen in Big Bass Bonanza van Pragmatic Play

Waar veel mensen niet aan denken bij sport is dat vissen ook wel degelijk een sport is. De vissport wordt inmiddels door talloze Nederlanders uitgevoerd; uit onderzoek van KANTAR blijkt dat het aantal mensen dat aan vissport doet in ons land alleen maar toeneemt. Wanneer je een dagje thuis bent van vissen, maar toch wil kijken of je nog wat kunt vangen, is het videoslot Big Bass Bonanza een echte aanrader. Bij deze online gokkast draait het namelijk om het vangen van de grootste vissen.

Dit spel speel je grotendeels onder water, wat te zien is aan de symbolen die je op je beeldscherm krijgt. Het is de bedoeling om hengels, vissen en andere voorwerpen die met vissen te maken hebben op je rol te krijgen. Let goed op, want de grootste vissen kunnen zomaar 50 x de inzet opleveren. Daarbij is Big Bass Bonanza hartstikke toegankelijk voor diverse spelers, want je kunt al meedoen vanaf 10 cent per inzet. De maximum inzet is 250 euro per draai. Moet je je voorstellen wat je daarmee kunt verdienen als je 50 x de inzet kunt verdienen!

Volop genieten van de autosport in Drive: Multiplier Mayhem

Natuurlijk mag een videoslot dat met de autosport te maken heeft ook niet ontbreken in deze lijst. Daarvoor ben je bij Drive: Multiplier Mayhem aan het juiste adres. Dit online videoslot is een van de meest populaire gokkasten binnen dit thema. In het spel draait het allemaal om Jette, een vrouwelijke hoofdpersoon die aan spannende straatraces doet. Ze wil sneller zijn dan andere deelnemers en daar moet je haar bij helpen. Je neemt het tijdens de rondes op tegen verschillende tegenstanders met als grootste doel: winnen.

Op het speelveld van Drive: Multiplier Mayhem speel je met 5 rollen die elk uit 3 symbolen bestaan. Je raadt het al: alle symbolen hebben met autoraces te maken. Je speelt al mee vanaf 15 cent per spin tot een maximum van 75 euro. Dat maakt dit videoslot enorm toegankelijk voor een breed publiek. Het is raadzaam om wildsymbolen te verzamelen. Daarmee kun je andere symbolen laten vervangen om zo een winnende combinatie te krijgen. Durf jij deze spannende straatrace aan?

Nog een voetbalslot: Champions Cup van NetEnt

We sluiten dit lijstje graag af met nog een voetbalslot, namelijk Champions Cup van NetEnt. Voordat het spel begint, kies je een land uit waarmee je het spel aan wil gaan. Het is goed om te weten dat je keuze van invloed is op de kans om te winnen. Daarna is het een must om de voetbal als symbool te draaien; dit is namelijk het wildsymbool waarmee je winnende combinaties kunt maken. Op het speelveld zijn 5 rollen, 3 rijen en 20 vaste winlijnen te vinden. Wat dit spel extra interessant maakt, is dat je maar liefst 1000 x je inzet kunt winnen. Daar komt geluk, maar ook slim nadenken bij kijken.

Want hoewel gokken, zoals de naam het al zegt, een gok blijft, heeft je eigen strategie wel invloed op het spel. Jij bepaalt immers zelf waar je de wildsymbolen inzet en wat je stappen in het spel zijn. Ook bij de Champions Cup word je aangemoedigd door het juichende publiek dat voor net een beetje extra spanning zorgt. Hier bepaal je natuurlijk ook zelf wat je inzet is. Speel je voor het minimale en zet je 20 cent in of ga je voor het maximum met een inzet van 200 euro? Kans op winst heb je wanneer je minstens 3 dezelfde symbolen op een van de lijnen hebt gekregen. Wie weet word jij wel de kampioen van de Champions Cup!

Redactie

Sportwolf is het verzamelpunt van interessante artikelen die over sport, het menselijk lichaam en trends en innovaties gaan. Als schrijver van Sportwolf probeer ik een zo breed mogelijk publiek aan te spreken met mijn ervaringen en informatieve artikelen.

Vorige

Hoogwaardige fietsuitrusting: waar is dat goed voor?

Volgende

Overstappen van zorgverzekering? Zo doe je dat!

Follow Us