Kunstaas: Beste Kunstaas online kopen

Een overzicht van de beste Kunstaas die in Nederland online te kopen is.

Hoewel kunstaas in de eerste plaats de functie heeft om de eigenschappen van levend aas na te bootsen, heeft kunstaas ook nog andere voordelen die levend aas niet heeft.

Een groot voordeel is dat kunstaas ook de aandacht van vissen kan trekken wanneer ze geen honger hebben. Door bepaalde bewegingen, kleuren en zelfs vibraties af te geven (zoals die van een vluchtende vis) wordt een vis toch getriggered zonder dat het direct om voedsel gaat.

Het allergrootste voordeel is natuurlijk dat kunstaas vele male langer mee gaat. Meerdere malen vissen en het is nog steeds te gebruiken.

Meest verkochte kunstaas

In Amerika is het kunstaas van Berkley verreweg het meest verkochte kunstaas. Deze kleine nepvisjes imiteren de natuurlijke bewegingen van vliegende vissen. Daarnaast geven ze ook geur af en zijn ze door glitters extra opvallend.

Kunstaas van Berkley kun je hier kopen.

Kunstaas voor Forel

Ook zijn er veel vissers die extra geur en glitter willen toevoegen voor het maximale resultaat of om wanneer slijtage plaatsvindt het weer in de originele staat te krijgen. Dit valt gewoon bij te bestellen. Zoals bijvoorbeeld de Berkley Troutbait. Dat is al jaren de absolute nummer 1 voor forel aas, een foreldeeg dat ingrediënten bevat die aantrekkelijk zijn voor de forel met sterke geur- en smaakstoffen.

Er zijn ook mensen die de voorkeur geven aan Berkley Powerbait Eggs of Powerbait Nuggets


Redactie

Sportwolf is het verzamelpunt van interessante artikelen die over sport, het menselijk lichaam en trends en innovaties gaan. Als schrijver van Sportwolf probeer ik een zo breed mogelijk publiek aan te spreken met mijn ervaringen en informatieve artikelen.

Vorige

Is Zware Krachttraining Goed Voor Vrouwen?

Volgende

Spinhengel & Spinhengel set

Follow Us