Schepnet: Beste Schepnetten online kopen

Zonder een schepnet is je uitrusting als visser niet compleet. Bijvoorbeeld wanneer je op karpers gaat vissen, is het van groot belang dat je een schepnet bij de hand hebt. Een karper op het droge krijgen is ook zonder schepnet mogelijk, maar dit kost veel meer moeite. Bovendien heb je dan kans dat of je lijn of je hengel breekt. Vis je graag op de meeste complete manier? Dan kies je voor een goed schepnet voor het vangen van grotere vissen.

5 Beste Schepnetten te koop

Uiteraard verschillen ook schepnetten in kwaliteit, waardoor we hieronder een lijstje hebben samengesteld. Dit zijn de 5 beste schepnetten die te koop zijn:

 • 5. C-Tec Ultra Soft Net
  Dit schepnet is degelijk en prima geschikt voor het vangen van de meeste grote vissen. Vissen zijn kwetsbaar, zeker wanneer ze met een schepnet uit het water worden gehaald. Daarom doe je er goed aan om een ultralicht schepnet te kopen, die dit soort vissen zo goed mogelijk beschermd. De C-Tec Ultra Soft Net is een voorbeeld van zo’n product.
 • 4. Spro Allround Landingsnet
  De Spro Allround Landingsnet is gemaakt van aluminium en daardoor erg stevig. Ga je dus niet specifiek op één type vis vissen? Dan heb je het meeste aan een allround landingsnet. Hiermee haal je grote en kleine vissen op een veilige manier uit het water. Bovendien breekt het schepnet ook niet af door de extra stevigheid die bij dit product is ingebouwd.
 • 3. Cresta Tear Drop Net
  Dit net van het gerespecteerde merk Cresta is groter dan het gemiddelde schepnet. Dit verkleint de kans dat een vis uit het net ontsnapt aanzienlijk. Daarnaast is er ook rekening gehouden met het minimaliseren van stank, dankzij de rubberen coating. Al met al dus een zeer kwalitatief net dat voor menig visser meer dan genoeg te bieden heeft.
 • 2. Fox Rage Warrior Net Rubber Mesh
  Ook dit schepnet is voorzien van een rubberen coating. Dit vergroot de levensduur van het net aanzienlijk en voorkomt dat je elke paar maanden een nieuwe moet kopen. De Fox Rage Warrior heeft daarnaast een telescopische functie en is dus in zijn geheel in te klappen. Hierdoor is het een zeer makkelijk te vervoeren product.
 • 1. JRC Extreme TX Landingsnet
  Ben je zo’n grote liefhebber dat je ook ’s nachts vist? Dan is dit schepnet inclusief verlichting het overwegen waard. Dankzij een ingebouwde bewegingssensor gaat de verlichting precies op het juiste moment aan. Daarnaast is de JRC Extreme TX gemaakt van zo licht doch sterk mogelijk materiaal. Dit schepnet is daarmee een alles-in-één optie en voor iedere visser het best mogelijke product.


Redactie

Sportwolf is het verzamelpunt van interessante artikelen die over sport, het menselijk lichaam en trends en innovaties gaan. Als schrijver van Sportwolf probeer ik een zo breed mogelijk publiek aan te spreken met mijn ervaringen en informatieve artikelen.

Vorige

Boillies: Beste Boillies online kopen

Volgende

Dobber: Beste Dobbers online kopen

Follow Us