Boillies: Beste Boillies online kopen

Wat is een boilie?
Boilies zijn een vorm van voer voor de karpervis. Aan de hand van dit voer zorg je ervoor dat je geen andere vissen aan de haak krijgt en ga je dus puur voor de karper. Het is mogelijk om zelf boilies te maken, maar kopen blijft het makkelijkste. Dan ben je er in ieder geval zeker van dat de kwaliteit goed is en dat je je doel ermee bereikt. Dankzij de harde buitenlaag van boilies kunnen kleinere vissen het aas niet opeten. Al met al dus een zeer effectieve manier om je te focussen op de karper.

5 Beste Boilies te koop

Boilies zijn er in alle soorten en maten, verschillend in kwaliteit en grootte. Dit zijn de 5 beste boilies die op dit moment te koop zijn:

 • 5. C-Tec Boilies
  Boilies van het bekende C-Tec vismerk zijn betrouwbaar en effectief. Het is meestal handig om ze per kilo of meer te kopen, zodat je niet elke keer opnieuw inkopen hoeft te doen. Met de juiste smaak en een goede selectie van bruikbare ingrediënten zijn deze boilies voor iedere karpervisser bij uitstek een geschikte vorm van aas.
 • 4. Strategy S-Appeal Boilies
  De boilies van van Strategy S-Appeal zijn erg populair en ook te bestellen in een grote voorraad. Verkrijgbaar in meerdere smaken en een makkelijk te vervoeren emmer. Wil je voor een lange tijd voorzien zijn van boilies met een goede voedingswaarde? Dan is dit een prima optie.
 • 3. Dream Baits Boilies
  Een boilie met een hoge voedingswaarde en een unieke smaak. Dit product is al jarenlang erg populair doordat andere vissen duidelijk niet van dit type aas houden. Daarmee bereik je heel efficiënt alleen de karpers en is de kans op een goede vangst het grootst. Geschikt voor het vissen op karpers in meren en sloten.
 • 2. Saga Boilies
  Iets duurder dan de eerdere opties, dankzij de nog grotere variatie in ingrediënten. Boilies van Saga zijn in verschillende smaken verkrijgbaar. Dankzij de sterke geur die van deze voeding afkomt, worden karpers snel richting je voerplekje gelokt. Probeer meerdere smaken te combineren om te ontdekken wat in een bepaalde situatie het beste werkt.
 • 1. Sonubaits Code Red Boilies
  Deze boilie is uitvoerig getest om in zoveel mogelijk verschillende wateren te presteren. De Sonubatis Code Red Boilies bestaan voor een groot deel uit natuurlijk aanwezige voedingsstoffen in de leefomgeving van de karper. Dit betekent dat het voor deze vis natuurlijk overkomt, waardoor die automatisch meer bijtgraag is.

Redactie

Sportwolf is het verzamelpunt van interessante artikelen die over sport, het menselijk lichaam en trends en innovaties gaan. Als schrijver van Sportwolf probeer ik een zo breed mogelijk publiek aan te spreken met mijn ervaringen en informatieve artikelen.

Vorige

Berkley

Volgende

Schepnet: Beste Schepnetten online kopen

Follow Us