Alle producten van het in Nederland opgerichte vissportmerk Spro worden eerst getest in Nederlandse en Belgische wateren. Zo weet je zeker at de producten van Spro geschikt zijn voor deze regio. Het merk uit Vianen richt zich in het bijzonder op roofvis, witvis, zeevis en het forelvissen, maar is eigenlijk in alle visdisciplines actief.

Voor ons zijn het vooral de specialistische lightgewicht hengels waarmee het zich onderscheid van de rest. De hengels zijn licht maar hebben meer dan genoeg stevigheid om elke vis binnen te halen.

De kwaliteit van Spro artikelen wordt consequent gewaarborgd en het kopen van Spro visspullen is bijna altijd een veilige keus. Dit vooral omdat ze zware proeven doorstaan voordat ze op de markt worden losgelaten. Net als andere merken die wij bespreken en recenseren is Spro heel nauw aan het samenwerken met professionals en hobbyvissers die continu input en feedback geven op de producten. Ook zijn de beste vissers van over de hele wereld betrokken bij het design proces.

Redactie

Sportwolf is het verzamelpunt van interessante artikelen die over sport, het menselijk lichaam en trends en innovaties gaan. Als schrijver van Sportwolf probeer ik een zo breed mogelijk publiek aan te spreken met mijn ervaringen en informatieve artikelen.

Vorige

Scotty

Volgende

Gunki

Follow Us