Carl Visser heeft in 2008 het Nederlandse vissport merk Gunki opgericht. Na 25 jaar een bouwbedrijf te hebben gerund, besloot Visser dat het tijd was voor iets anders. Hij deed als fervent visser zijn achternaam eer aan en maakte van zijn Hobby zijn werk. Witvis en wedstrijdvissen werd zijn specialiteit.

Het bedrijf startte vanuit de schuur achter het huis van Carl Visser en het bedrijf en de voorraad groeiden gestaag. Gunki zit nu in Didam en verkoopt vanuit de webshop gunki-shop.com

In 2014 breidde het Gunki uit om te voldoen aan de behoeften van recreatieve roofvissers, en is zich steeds meer in die richting gaan specialiseren. Gunki poogt kwaliteitsproducten te leveren die het beste voldoen aan de behoeften en het budget van sportvissers, die variëren hobbyisten tot echte “professionals”.

In de eerste plaats zijn we erg onder de indruk van hun hengels. De Street Fishing Concept-reeks die prachtige hengels met indrukwekkende werpgewichten biedt heeft een groot onderscheidend vermogen. En ook de Gunki Squad-reeks, kortere hengels, en de Gunki Finesse Game-hengels (voor precisie en gevoeligheid) zijn opmerkelijk goed. De zeer innovatieve Iron-T-hengels zijn wellicht de beste verkochte en meeste populaire hengels die Gunki aanbiedt. Echt ideaal voor roofvissen.

De Gunki Belly Boats moeten ook zeker even genoemd worden. Net als de De series Squad en Furti-V.

Gunki biedt ook een reeks succesvolle kunstaas en haspels die helpen bij het vissen met roofdieren. 

Redactie

Sportwolf is het verzamelpunt van interessante artikelen die over sport, het menselijk lichaam en trends en innovaties gaan. Als schrijver van Sportwolf probeer ik een zo breed mogelijk publiek aan te spreken met mijn ervaringen en informatieve artikelen.

Vorige

Spro

Volgende

Sensas

Follow Us