Vooral bekend vanwege de Berkley Trilene en de geurige Powerbait series, is Berkley een groot merk in de vissport industrie. Oorspronkelijk gestart door Berkley Bedell in Spirit Lake in Iowa als de Berkley Fly Co. is het uitgegroeid tot een bekend merk. In 2007 is het overgenomen door Jarden Corporation, om uiteindelijk in 2018 in de handen te komen van Sycamore Partners.

In Nederland is Berkley vooral populair vanwege het uitzonderlijke goede kunstaas (de Berkley Powerbait voor forelvissen) voor forel en andere vissen. Maar ook alle andere visspullen worden door hun geproduceerd en zijn ook in Nederland verkrijgbaar.

Verschillende producten uit de koker van Berkley zijn wereldberoemd en altijd net iets beter en innovatiever dan wat er al op der markt is. Topvissers over de hele wereld zweren bij de kwaliteit. Populaire producten als de Trilene, Fireline en Nanofil lijnen zijn al lang de beste verkochte vislijnen ter wereld.

Hier kun je het essentiële visgerij vinden van Berkley. De beste producten verkrijgbaar in Nederland.

Redactie

Sportwolf is het verzamelpunt van interessante artikelen die over sport, het menselijk lichaam en trends en innovaties gaan. Als schrijver van Sportwolf probeer ik een zo breed mogelijk publiek aan te spreken met mijn ervaringen en informatieve artikelen.

Vorige

Sensas

Volgende

Boillies: Beste Boillies online kopen

Follow Us