Als fabrikant is bakolie is het Franse Merk Sensas in de jaren 60 begonnen met ondernemen. De bijproducten van het olieproductieproces werden gerecyled tot visaas. Hun huidige vorm werd toen geboren toen het visaas gedeelte van het bedrijf de overhand begon te nemen. Nu is het de grootste leverancier van visaas in Europa. Het is zeer succesvol en erg populair, in heel Europa, maa rook zeker in Nederland.

Het aas wordt ook veel gebruikt voor wedstrijdvissen op hoog niveau. Al 50 jaar neemt het het voortouw wat betreft innovatie en veel topvissers maken deel uit van het productieteam. De grootste namen in de vissport zijn dan ook aan het merk verbonden en de sensas visproducten staan synoniem voor betrouwbaarheid en kwaliteit.

Het bedrijf is gecertificeerd door het ISO 9001-kwaliteitsbeheersysteem, dus u kunt er zeker van zijn dat alle producten van hoge kwaliteit zijn en zijn vervaardigd in een hypermoderne productiefaciliteit.

Het bedrijft blijft maar groeien en heeft nu een verbluffend aantal unieke producten ontwikkelt en elk seizoen meer dan 2.000 producten in de catalogus staan. 

Recent zeer geworden zijn de visstoelen van Sensas die zowel comfort als praktische nut bieden.

Redactie

Sportwolf is het verzamelpunt van interessante artikelen die over sport, het menselijk lichaam en trends en innovaties gaan. Als schrijver van Sportwolf probeer ik een zo breed mogelijk publiek aan te spreken met mijn ervaringen en informatieve artikelen.

Vorige

Gunki

Volgende

Berkley

Follow Us