Snoekhengel & Snoekhengel set: Beste Snoekhengels online kopen

snoekhengels kopen online

Een overzicht van de beste Snoekhengels & Snoekhengel sets die in Nederland online te koop zijn

Wat is een snoekhengel?

Zoals de naam al een beetje verraadt, is een snoekhengel speciaal gericht op de snoekvis. De manier om deze vis te vangen is een tikkeltje afwijkend van bijvoorbeeld het vissen op voorntjes of karpers. Om zo goed mogelijk voorbereid te zijn, doe je er dus goed aan om een specifieke snoekhengel aan te schaffen. Zo moet de hengel sterk genoeg zijn om deze vis aan de haak te slaan en is het handig om ver uit te kunnen gooien. Bovendien ben je bij een snoekhengel ook op zoek naar een stukje comfort.

5 Beste Snoekhengels te koop

Ben je van plan om een snoekhengel te kopen? Dan zijn hier de 5 beste snoekhengels te koop:

 • 5. Berkley Cherrywood HD Spin 202
  Deze snoekhengel bevindt zich in een lage prijsklasse en is daarmee vooral een van de beste snoekhengels dankzij de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Zeker voor beginnende snoekvissers is dit een ideaal instapmodel. Met een relatief goede kwaliteit en een laag gewicht bereik je zo een hoog comfort tijdens het snoekvissen. De Berkley Cherrywood HD Spin 202 is daarmee de eerste hengel binnen deze lijst.
 • 4. Abu Garcia Devil Spin 802M
  Ook de Abu Garcia Devil Spin 802M maakt deel uit van de betere keuzemogelijkheden tussen de snoekhengels. Opnieuw met een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding krijg je voor deze hengel echt waar voor je geld. Zoals bij veel goede hengels komt de Abu Garcia Devil Spin 802M met een kurken handvat voor een prettige grip. Ook is de hengel gemaakt van carbon, wat zowel licht als sterk is. Dit levert tijdens het vissen alleen maar voordelen op.
 • 3. Spro Globetrotter GT Pro 2.85m
  De Spro Globetrotter GT Pro 2.85 is vooral erg geliefd vanwege de makkelijke vervoerbaarheid van de snoekhengel. Nu is dit uiteraard niet het belangrijkste onderdeel, maar wel mooi meegenomen. Voor de rest is deze snoekhengel namelijk perfect in orde. Zeer degelijk materiaal in combinatie met een uitermate prettige grip. Je viservaring zal met deze snoekhengel op en top in orde zijn.
 • 2. Fox Rage Prism Zander Pro
  Deze hengel is specifiek ontworpen om zo goed mogelijk een snoek te kunnen vangen. Niet alleen het materiaal is van het allerhoogste niveau, maar ook de afwerking is van een echte klasse. Daarmee ziet deze hengel er net zo goed uit als die werkelijk is. Wil je niets aan het toeval overlaten en de grootste kans hebben op het vangen van een snoek? Dan is de Fox Rage Prism Zander Pro een zeer geschikte optie.
 • 1. Gamakatsu AJ Master AJST-76 2.28m
  Met deze Gamakatsu AJ Master AJST-76 2.28m hengel bevind je je in de hoogste categorie qua kwalitatieve snoekhengels. Voor de allerbeste ervaring is een grote mate van gevoeligheid nodig. Een snoekhengel moet dus ultralicht en tegelijkertijd ultrasterk zijn. De Gamakatsu AJ Master AJST-76 is precies dat. Een uniek staaltje viskunst, geschikt voor de gevorderde visser.

Redactie

Sportwolf is het verzamelpunt van interessante artikelen die over sport, het menselijk lichaam en trends en innovaties gaan. Als schrijver van Sportwolf probeer ik een zo breed mogelijk publiek aan te spreken met mijn ervaringen en informatieve artikelen.

Vorige

Karperhengel & Karper sets: Beste Karperhengels online kopen

Volgende

Werphengel & Werphengel set: Beste Werphengels online kopen

Follow Us