Karperhengel & Karper sets: Beste Karperhengels online kopen

karperhengel kopen online

Een overzicht van de beste Karperhengels & Karperhengel sets die in Nederland online te koop zijn.

Wat is een karperhengel?

Met een karperhengel heb je het ideale materiaal in huis voor het vangen van een karper. Zoals de naam al zegt, is een karperhengel specifiek voor dit type vis ontworpen. Karpers kunnen flink variëren in grootte en gewicht, waardoor het belangrijk is om een hengel aan te schaffen die voor alle karpers geschikt is. Met een ‘normale’ hengel heb je niet het juiste materiaal in hand, omdat deze vaak alleen geschikt zijn voor bijvoorbeeld voorntjes en baarsjes. Met een karperhengel moet je al snel denken aan een werphengel, die een grotere werplengte heeft. Bovendien heb je dankzij een bijbehorende molen een veel grotere kans om een karper succesvol binnen te halen. Wil je een goede karperhengel aanschaffen? Dan zijn hier de 5 beste karperhengels te koop:

5 Beste Karperhengels te koop

 • 5. Spro C-Tec Shadow
  Een karperhengel met een zeer goed design die vooral uitblinkt in gebruiksvriendelijkheid. Er is namelijk sprake van een EVA-handvat. Hierdoor heb je ook bij regen nog altijd een goede grip. Als geheel is deze hengel wat minder zwaar dan de gemiddelde hengel en daarmee ideaal voor rustig water. Met een transportlengte van 1.25 m is dit product in principe goed te transporteren.
 • 4. JRC Contact LR Karperhengel
  Een echte karperhengel en uitermate goed geschikt voor de rustige waterkant. Deze hengel heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, doordat je er niet al te diep voor in de buidel hoeft te tasten. Ben je van plan wel vaak te vissen, maar is je budget enigszins beperkt? Dan is de JRC Contact LR Karperhengel dankzij zijn driedelige constructie zeer geschikt. Gemaakt van kwalitatief hoogstand carbon blijft de hengel tot ver in de toekomst in een goede staat.
 • 3. PB Products Control
  De PB Products Control karperhengel komt met enkele special ontworpen Tangle Free K-Frame geleideogen. Hierdoor is er geen kans dat de lijn om de ogen heenslaat tijdens de inworp. Ook bij zware wind is dit niet het geval. Verder is de karperhengel netjes afgewerkt met een Shrink Tube handvat. Hierdoor biedt dit handvat meer grip dan gemiddeld. Ook geproduceerd met hoogwaardig carbon is dit een van de betere opties.
 • 2. JRC Extreme TX Rod 50
  Met de Extreme serie heeft JRC een geweldige slag geslagen op de hengelmarkt. Ondanks het slanke design is dit een van de meest krachtige hengels die momenteel verkrijgbaar is. Met een basis van zeer hoogwaardig carbon en een kurken handvat zijn alle ingrediënten aanwezig die je je maar kunt wensen. Investeer je graag in kwaliteit voor de lange termijn? Dan is de JRC Extreme TX Rod 50 een karperhengel die ergens bovenaan je lijstje hoort.
 • 1. PB Products Royal Class
  De perfecte combinatie van kwaliteit en strak design. Deze karperhengel ziet er niet alleen zeer afgewerkt uit, maar bestaat ook uit het meeste hoogwaardige materiaal. Denk hierbij aan een RVS cone, Seaguide geleideogen en een Fuji DPS reelhouder. Wil je de best mogelijke investering in een karperhengel maken? Ga dan voor de PB Prducts Royal Class.

Redactie

Sportwolf is het verzamelpunt van interessante artikelen die over sport, het menselijk lichaam en trends en innovaties gaan. Als schrijver van Sportwolf probeer ik een zo breed mogelijk publiek aan te spreken met mijn ervaringen en informatieve artikelen.

Vorige

Penhengel & Penhengel set: Beste Penhengels online kopen

Volgende

Snoekhengel & Snoekhengel set: Beste Snoekhengels online kopen

Follow Us