Dropshot Hengel & Dropshot Set: Beste dropshothengels online kopen

dropshot hengel kopen

Een overzicht van de beste Dropshot Hengels & Dropshot Sets die in Nederland online te koop zijn

Wat is een dropshot hengel?

Een drop shot hengel is geoptimaliseerd voor drop shot vissen. Wat wil dat zeggen? Bij drop shot vissen hangt je aas niet op de bodem, maar net daarboven. Dit krijg je voor elkaar door het aas ruim boven een loodje te plaatsen. Het loodje ligt dan wel op de bodem. Om goed te kunnen drop shot vissen moet je natuurlijk wel over de juiste hengel beschikken. Uiteraard zijn er veel verschillende soorten drop shot hengels op de markt. Deze hebben enkele specifieke eigenschappen die bij dit type vissen uitermate goed van pas komen

5 Beste Drop Shot Hengels te koop

Benieuwd naar de beste die er zijn? Dit zijn de 5 beste drop shot hengels die te koop zijn:

 • 5. Lion Sports Onyx Dropshot
  Bij drop shot vissen is het belangrijk dat je ook subtiele beetjes goed kunt herkennen. Daarbij wordt er veel gevoeligheid gevraagd van de hengel. Bij de Lion Sports Onyx Dropshop vind je deze gevoeligheid terug. Wil je dus een keer gaan drop shot vissen? Dan is deze drop shot hengel een budgetvriendelijke optie om deze viswijze te testen.
 • 4. Berkley E-Motion Dropshot ML
  Opnieuw een uitermate geschikte drop shot hengel. Deze Berkley E-Motion Dropshot ML hengel is gemaakt van krachtig carbon, dat ondanks zijn stevigheid erg licht is. Tijdens het vissen is dit erg prettig en biedt het veel bewegingsvrijheid. Bovendien heeft deze drop shot hengel een hoge mate van comfort dankzij het handvat van kurk en EVA schuim.
 • 3. Spro Freestyle Concept Dropshot
  Deze editie van de Freestyle Concept hengel is een vervolg op een eerdere zeer goed ontvangen drop shot hengel. Op enkele punten verbeterd en aangepast biedt het een volledige viservaring. Ook bestaand uit carbon en EVA schuim is in principe alles aanwezig wat je in een drop shot hengel zoekt. Tot in de puntjes afgewerkt straalt deze hengel puur kwaliteit uit.
 • 2. Predox Akoya Dropshot
  Wil je niets aan het toeval overlaten en liever iets meer uitgeven aan een nieuwe drop shot hengel? Dan is de Predox Akoya Dropshot hengel een product dat je in je beslissing moet meenemen. Aan de hand van een Japans ontwerp is dit een innovatief product. Vrij licht en zeer gevoelig heb je een zeer goede controle over de beweging van de hengel.
 • 1. Abu Garcia Hornet Stinger Plus Dropshot
  De ultieme drop shot hengel. Deze Abu Garcia Hornet Stinger Plus Dropshot is een compleet pakket wat drop shot vissen betreft. Bestaand uit high-end onderdelen is dit een uniek geheel aan kwaliteit. Het meest hoogwaardige carbon in combinatie met een handvat van EVA schuim biedt precies dat wat je nodig hebt. Het is even een investering, maar dan heb je ook wat.

Redactie

Sportwolf is het verzamelpunt van interessante artikelen die over sport, het menselijk lichaam en trends en innovaties gaan. Als schrijver van Sportwolf probeer ik een zo breed mogelijk publiek aan te spreken met mijn ervaringen en informatieve artikelen.

Vorige

Vliegvishengel & Vliegvishengel set: Beste Vliegvishengels online kopen

Volgende

Penhengel & Penhengel set: Beste Penhengels online kopen

Follow Us