Feederhengel & Feederhengel set: Beste Feederhengels online kopen

Een overzicht van de beste Feederhengels & Feederhengelsets die in Nederland online te koop zijn.

Wat is een feederhengel?


Met een feederhengel heb je het juiste materiaal in huis voor het zeer populaire feedervissen. Deze zijn over het algemeen langer dan de gewone werphengel. Je kan met een feederhengel ook heel goed vissen op de zwaardere vissen. Naast een gewone vislijn heb je de mogelijkheid om een method feeder vast te maken. Zo kun je bijvoorbeeld een gevulde voerkorf op een bepaalde locatie aanbrengen. Er is dan de keuze tussen lichte feederhengels en zwaardere feederhengels. Afhankelijk voor het type waar je voor kiest kan je dus variëren in de grootte van een voerkorf. Ben je op zoek naar een goede feederhengel? Dan zijn hier de 5 beste feederhengels te koop:

5 Beste Feederhengels te koop

 1. 5. Mitchell Avocet R Coarse Feeder
  Deze feederhengel is op veel verschillende wateren inzetbaar. Zo ben je niet aan één locatie gebonden en kun je op verschillende plekken het feedervissen een kans geven. De prijs-kwaliteitverhouding is bij deze hengel een van de grootste pluspunten. Gemaakt van goed carbon en tegelijkertijd met een betaalbare prijs ben je met deze hengel voor lange tijd voorzien.
 2. 4. C-Tec Strong Feeder feederhengel
  Deze feederhengel is zeer sterk, waardoor je zwaardere korven nauwkeurig op een locatie kunt plaatsen. Dit is dus ideaal geschikt voor het welbekende feedervissen. Denk hierbij aan vissen op de grotere rivieren zoals de Maas of de Rijn. Bovenop de hengel bevindt zich een gevoelige top, waardoor je geen enkele aanbeet zal missen. Opnieuw een hengel van hoogwaardig carbon, dat hoe dan ook lang meegaat.
 3. 3. Cresta Solith Feeder
  Het merk Cresta heeft met de Solith Feeder een zowel snelle als ook lichte hengel ontwikkeld. Zo komt het beste van twee werelden bijeen. Ook deze feederhengel is gemaakt van carbon en is dus zeer degelijk te noemen. Wat een groot pluspunt is van deze Cresta Solith Feeder is dat het uit gelijke delen bestaat. Dit maakt de transport van de hengel zeer eenvoudig en fijn. Geschikt voor vijvers, de kleinere kanalen en de wat kleinere riviertjes.
 4. 2. Cresta Blackthorne Feeder
  Opnieuw van het merk Cresta hebben we hier de Blackthorne editie. Deze feederhengel bevindt zich in een hogere prijsklasse en is dan ook net iets langer dan de Solith Feeder. Deze feederhengel is gemaakt van zeer hoogwaardig Japans carbon, wat de hengel niet alleen strak en licht maakt, maar ook zeer krachtig. Inclusief drie verschillende toppen, variërend in gewicht. Deze optie is dus voor de echte serieuze feedervisser bijzonder geschikt.
 5. 1. Preston Dutch Master Feeder
  Niet alleen de naam, maar ook het materiaal waar deze feederhengel van gemaakt is, spreekt boekdelen. Deze hengel is extra lang en biedt daardoor een hoop extra mogelijkheden. Het materiaal is van een ongekend hoge kwaliteit. Er is aan de kleinste details gedacht om de gebruikservaring volledig te optimaliseren.

Redactie

Sportwolf is het verzamelpunt van interessante artikelen die over sport, het menselijk lichaam en trends en innovaties gaan. Als schrijver van Sportwolf probeer ik een zo breed mogelijk publiek aan te spreken met mijn ervaringen en informatieve artikelen.

Vorige

Telescoophengel & Telescoophengel set: Beste Telescoophengels online kopen

Volgende

Vliegvishengel & Vliegvishengel set: Beste Vliegvishengels online kopen

Follow Us