Foudraal: Beste Foudraal online te koopl

Wat is een foudraal?
Een foudraal is als het ware een opberghoes voor je hengel. Het biedt de juiste bescherming om je hengels te vervoeren. Als visser reis je vaak van plek naar plek en dan wil je niet dat je hengel onnodig beschadigd raakt. Met een foudraal haal je bekwame bescherming in huis van al je visspullen. De echte uitgebreide foudralen bieden namelijk ook bescherming voor je overige voorwerpen. Bijvoorbeeld een schepnet, een ander type hengel of een visparaplu berg je er ook heel gemakkelijk in op. Ben je dus op zoek naar een simpele foudraal voor een hengel? Of wil je liever een foudraal voor al je spullen?

Dan zijn dit de beste foudralen van 2020:

 • 5. Spro C-Tec Double Rod Sleeve
  Deze foudraal is specifiek ontworpen om zo compact mogelijk te zijn. Ideaal natuurlijk voor iedere visser, omdat deze hoes zo minimale ruimte inneemt. Geschikt voor het vervoeren van twee hengels is deze foudraal het ideale instapmodel voor de beginnende visser. Met de toevoeging van de schouderband is het vervoeren op je rug nog comfortabel ook.
 • 4. Greys Prowla Singel Sleeve
  Een foudraal die met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding zorgt voor de optimale bescherming van je hengel. Tijdens het vervoeren mag de molen gewoon aan de hengel bevestigd blijven. Hierdoor is deze Greys Prowla Singel Sleeve niet alleen handig, maar ook zeer comfortabel.
 • 3. Spro Allround Holdall 3 Zip
  Een sterke foudraal, gemaakt van polyester. Vervoert dankzij zijn grootte tot wel 3 hengels in een keer. Heb je maar 1 of 2 hengels nodig? Dan stop je heel makkelijk een van je andere visspullen in de overige vakken. Al met al een hele handige optie wanneer je besluit om niet slechts met 1 hengel naar de waterkant te gaan.
 • 2. Strategy Grade Guardian Rod Holdall
  Deze foudraal is een absoluut kwaliteitsproduct. Geschikt voor het vervoeren van al je visspullen. Wanneer je wat meer budget te besteden hebt, is deze mix van comfort en kwaliteit de beste optie. In totaal heb je de mogelijkheid om hier 3 hengels met molen, 3 zonder molen, een visparaplu en een schepnet mee te vervoeren. Voor de gevorderde visser is deze Strategy Grade Guardian Rod Holdall daarmee een totaalpakket.
 • 1. Fox Voyager Foudraal
  Voor de Fox Voyager Foudraal moet je nog wat dieper in de buidel tasten, maar daar krijg je ook flink wat voor terug. Gemaakt van waterdicht polyester en extra verstevigd op de zwakke plekken van de gemiddelde foudraal, is dit product in alle opzichten beter. Een knap staaltje vakmanschap, gericht op de echte sportvisser.

Koopgids: waar moet je op letten voordat je een foudraal koopt?


Het is de bedoeling dat een foudraal voor een lange tijd meegaat. Om te verzekeren dat dit zo is, koop je een foudraal door rekening te houden met de volgende punten:

Heeft de foudraal genoeg opbergruimte?
Als je met meer dan 1 hengel wilt vissen, moet hier wel ruimte voor zijn.

Is de foudraal stevig genoeg voor optimale bescherming?
Het product moet bestand zijn tegen enkele tikken van buitenaf

Is de foudraal waterdicht?
Bij regen of storm wil je niet dat je spullen nat worden.

Redactie

Sportwolf is het verzamelpunt van interessante artikelen die over sport, het menselijk lichaam en trends en innovaties gaan. Als schrijver van Sportwolf probeer ik een zo breed mogelijk publiek aan te spreken met mijn ervaringen en informatieve artikelen.

Vorige

Rodpod: Beste Rodpod online te koop

Volgende

Visparaplu: Beste Visparaplu online te koop

Follow Us