Handwarmers: Beste Handwarmers voor vissers online te koop

Wat is een handwarmer?
Een handwarmer zorgt ervoor dat je handen voor een langere periode warm blijven. Als visser zit je vaak een lange tijd stil. Wanneer het dan koud of slecht weer is, ben je sterk gebaat bij een handwarmer. Een goede handwarmer is zo klein dat je deze gemakkelijk meeneemt. Met zo’n product maak je je viservaring toch een stuk completer. Zeker in de herfst en winter wordt het gebruik hiervan als erg prettig ervaren. Hier zijn de 5 beste handwarmers van 2020:

Handerwarmer top 5 2020

 • Grabber Warmers
  Grabber warmers zijn een goedkope, maar zeer efficiënte oplossing voor het verhelpen van koude handen. Tijdens het vissen geven deze 7 uur lang warmte af. Na gebruik kun je ze direct weggooien. Een ideale goedkope oplossing voor een visser die niet al te vaak in de kou gaat zitten. Geurloos en vrij van giftige stoffen. Warmt op in 15 tot 30 minuten.
 • Zippo Handwarmer
  De Zippo Handwarmer is oplaadbaar en daardoor vaker dan één keer te gebruiken. Bovendien levert dit apparaat voor maar liefst 12 uur lang warmte af. Ben je dus van plan om een hele dag te gaan vissen in de kou? Dan is dit product bij uitstek geschikt. Het netjes afgewerkte en compacte design zorgen voor een optimaal gebruiksgemak.
 • EnergyFlux Enduro
  Ook deze handwarmer zorgt voor een urenlange verwarming van je hand en vingers. Opnieuw oplaadbaar en biedt zelfs de mogelijkheid tot verschillende warmtestanden. Wordt het plotseling een stuk kouder? Dan stel je deze handwarmer nog warmer in. Bovendien zit er een LED zaklamp ingebouwd. Altijd handig als visser, vooral in het donker.
 • The Outdoors Way Rechargeable
  Ook deze handwarmer komt met een ingebouwde zaklamp en verschillende warmte-instellingen voor verschillende temperaturen. Is bovendien ook oplaadbaar. Al met al een uitstekende keuze voor een visser die behoefte heeft aan een handwarmer. Laadt eventueel ook andere digitale apparaten op die mee worden genomen.
 • Celestron FireCel Plus
  Een zaklamp, oplader en handwarmer ineen. Wat deze optie zo goed maakt, is het lichte gewicht. Als visser wil je natuurlijk zo min mogelijk gewicht met je meedragen naar je stek. Bovendien verwarmt deze handwarmer tot 12 uur lang en op twee verschillende warmtestanden. De ultieme mix van kwaliteit en handigheid voor elke visser.

Koopgids: Waar moet je op letten voordat je een handwarmer koopt?
Bij elke handwarmer zijn er enkele onderdelen die belangrijker zijn dan de rest. Je wilt zeker weten dat deze dingen volledig op orde zijn, alvorens je besluit tot koop over te gaan. Wanneer het om een handwarmer gaat, is het belangrijk dat je let op de volgende aspecten:

Hoeveel uur gaat de handwarmer mee?
Hoe langer de handwarmer meegaat, des te fijner het is als visser.

Is de handwarmer oplaadbaar?
Wanneer de handwarmer oplaadbaar is, kun je deze vaker gebruiken.

Heeft de handwarmer meerdere functies?

Sommige handwarmers kunnen ook andere apparaten opwarmen of hebben een zaklampfunctie.

Vorige

Rookton: Beste Rooktonnen online te koop

Volgende

Bootstoel: Beste bootstoelen online te koop

Follow Us