Penhengel & Penhengel set: Beste Penhengels online kopen

penhengel online kopen

Een overzicht van de beste Penhengel & Penhengel sets die in Nederland online te koop zijn

Wat is een penhengel?

Met een penhengel koop je een hengel waarbij er met een dobbertje gevist wordt. Een dobber wordt namelijk ook wel een pennetje genoemd. Met een penhengel vis je in principe dus op de wat rustigere, ondiepere wateren, zodat je de dobber goed in de gaten kunt houden. Er zijn daarbij verschillende modellen penhengels verkrijgbaar. Er is een grote variatie aan prijs en kwaliteit aanwezig.

5 Beste penhengels te koop

Afhankelijk van het budget dat je beschikbaar hebt, is er voor een ieder wel een geschikte penhengel te krijgen. Om je een handje te helpen, zijn hier de 5 beste penhengels te koop:

 • 5. Spro 2 Kraft Stalker 2.70m
  De Spro 2 Kraft Stalker 2.70m biedt precies wat je in een penhengel zoekt. Het is een van de meer budgetvriendelijke opties, die ondanks zijn relatief lage prijs maar weinig aan kwaliteit inboet. Geschikt voor in de winter en de zomer. Zoals gezegd levert deze hengel de beste prestatie in combinatie met een dobbertje. Deze lijst opent daarmee met de zeer degelijke Spro 2 Kraft Stalker 2.70m.
 • 4. Shakespeare Sigma Supra Match
  Deze penhengel biedt een ultiem comfort dankzij het handvat van zowel kurk als ook het hoogwaardige EVA schuim. Dit ligt lekker in de hand, zodat je ook voor langere tijd comfortabel kunt vissen. Bovendien zitten er bovenop enkele lichtgewicht titanium geleideogen. Dit maakt van de Shakespeare Sigma Supra Match een hengel die het overwegen meer dan waard is.
 • 3. Greys Prodigy TXL Specialist Float Penhengel
  Investeer je graag iets meer in een hengel in een wat hogere prijsklasse? Dan kom je al snel uit bij de Greys Prodigy TXL Specialist Float Penhengel. Deze penhengel is ideaal voor het vissen op bijvoorbeeld karpers. Gemaakt van zeer kwalitatief carbon levert de hengel zowel een mooie look als ook een goede prestatie op.
 • 2. Preston Carbonactive Superera Float
  Een penhengel van een zeer hoog niveau. Deze Preston Carbonactive Superera Float is extra lang, zodat je heel ver kunt werpen. Daarmee is het een gewilde hengel voor grotere wateren. Dankzij het sterke carbon is ook deze hengel zeer licht en tegelijkertijd oersterk. In combinatie met het handvat van kurk en EVA schuim bevat deze penhengel alles wat je maar in een hengel kunt wensen.
 • 1. PB Products Dutch Float
  Tussen de Preston Carbonactive Superera en de PB Products Dutch Float is het lastig kiezen. Ondanks dat heeft de PB Products Dutch Float penhengel waarschijnlijk toch een net iets betere prijs-kwaliteitverhouding. Verder is het materiaal van top tot teen oerdegelijk en vakkundig afgewerkt. Voor een professionele sportvisser moet deze penhengel een genot zijn om mee te vissen.

Redactie

Sportwolf is het verzamelpunt van interessante artikelen die over sport, het menselijk lichaam en trends en innovaties gaan. Als schrijver van Sportwolf probeer ik een zo breed mogelijk publiek aan te spreken met mijn ervaringen en informatieve artikelen.

Vorige

Dropshot Hengel & Dropshot Set: Beste dropshothengels online kopen

Volgende

Karperhengel & Karper sets: Beste Karperhengels online kopen

Follow Us