Lieslaarzen & Waadpak: Beste Lieslaarzen en Waadpakken online te koop

Wat zijn lieslaarzen en waadpakken?
Met lieslaarzen en waadpakken kun je verder in het water lopen, zonder dat je nat wordt. Een waadpak kan in principe gezien worden als een uitgebreidere vorm van de lieslaars. Met de lieslaarzen blijf je namelijk ongeveer tot aan je liezen droog. Met een waadpak heb je de mogelijkheid om tot je middel het water in te lopen. Afhankelijk van wat hierin je voorkeuren zijn, kun je kiezen voor lieslaarzen of een waadpak. Ben je geïnteresseerd in deze producten?

Dan zijn hier de 5 beste lieslaarzen en waadpakken van 2020:

 • 5. Dam Flex Rubber Hip Wader
  Deze lieslaarzen bestaan voor 90% uit natuurrubber, wat ze erg soepel maakt. Uiteraard zijn ze ook waterdicht en zorgen ze voor een hoop bewegingsvrijheid. Ben je op zoek naar een niet al te dure optie om toch in het water te kunnen staan? Dan zijn de Dam Flex Rubber Hip Wader lieslaarzen een goede optie.
 • 4. Spro Pvc Lieslaarzen
  Lieslaarzen van het bekende vismerk Spro. Een zeer budgetvriendelijke optie om toch goed tegen het water beschermd te zijn. Dankzij het materiaal pvc zijn ze zeer licht en duurzaam. Worden alom geprezen vanwege het gemak en comfort waarmee je in deze lieslaarzen blijft staan.
 • 3. Spro Pvc Waadpak
  Dit waadpak is als het ware een uitgebreidere versie van de lieslaarzen op nummer 4. Dit Spro Pvc Waadpak loopt tot aan je middel, waardoor je tot vrij diep in het water kunt. Of je nu gaat vissen om of een andere reden diep in het water moet, met dit waadpak ben je volledig voorbereid op wat er komen gaat.
 • 2. Fox Chest Waders
  Opnieuw een waadpak dat tot hoog op je middel het water tegenhoudt. Komt bovendien met verstelbare schouderbanden om het gebruiksgemak te vergroten. Dankzij een extra versteviging op de knieën wordt langdurige slijtage effectief tegengegaan. Met de Fox Chest Waders investeer je echt in een goed waadpak voor op de lange termijn.
 • 1. Prologic MAX5 Nylo-stretch Chest Wader
  Een waadpak van het allerhoogste niveau. Deze Prologic MAX5 Nylo-stretch Chest Wader is gemaakt van Taslan. Dit is 100% waterdicht en bovendien licht en comfortabel. Komt met een verstelbare buikriem en verstelbare schouderbanden. Je past dit waadpak dus volledig aan je eigen lichaam aan. Ideaal voor de visser die graag investeert in kwalitatief hoogwaardig materiaal.

Koopgids: waar moet je op letten voordat je lieslaarzen of een waadpak koopt?


Lieslaarzen en waadpakken worden in grote hoeveelheden aangeboden. Het is dus belangrijk dat je goed onderscheid kunt maken tussen goede en slechte opties. Let daarom op het volgende:

Is dit waadpak verstelbaar?
Voor optimaal comfort is het aan te raden om een verstelbaar waadpak te kiezen.

Tot hoe hoog wordt het water tegengehouden?
Afhankelijk van waarvoor je deze producten nodig hebt, moet je letten op de maximale hoogte.

Zit er extra versteviging op zwakke plekken?
Extra bescherming op de knieën is hier een voorbeeld van.

Redactie

Sportwolf is het verzamelpunt van interessante artikelen die over sport, het menselijk lichaam en trends en innovaties gaan. Als schrijver van Sportwolf probeer ik een zo breed mogelijk publiek aan te spreken met mijn ervaringen en informatieve artikelen.

Vorige

Vistas: Beste Vistassen online te koop

Volgende

Rodpod: Beste Rodpod online te koop

Follow Us