Reishengel & Reishengel set

Een overzicht van de beste Reishengels & Reishengel sets die in Nederland online te koop zijn

Wat is een reishengel?

De ultieme reishengel combineert een hoge mate van kwaliteit met makkelijke transporteerbaarheid. Een reishengel is natuurlijk pas een reishengel wanneer je deze gemakkelijk mee op reis kunt nemen. Hiervoor moeten de losse onderdelen zo kort mogelijk blijven. Daarbij is het zaak dat er zo min mogelijk kracht in de hengel verloren gaat. Ga je bijvoorbeeld op vakantie om te vissen en moet je daarvoor een lange afstand reizen? Dan heb je flink baat bij een geschikte reishengel.

5 Beste Reishengels te koop

Dan heb je flink baat bij een geschikte reishengel. Om je een eindje op weg te helpen, zijn hier de 5 beste reishengels te koop:

 • 5. Okuma Altera Travel Casting
  Wij starten deze lijst met de Okuma Altera Travel Casting. Deze zeer slanke en compacte reishengel is prima geschikt om mee op stap te gaan. Met een totale transportlengte van 59 cm past hij overal in. Daar komt nog bovenop dat het handvat van EVA schuim is gemaakt voor zeer hoog comfort. Zo heb je in een relatief lage prijsklasse al een reishengel van een hoge kwaliteit.
 • 4. Savage Gear MPP2 Travel
  Ook de Savage Gear MPP2 Travel is een reishengel met een totale transportlengte van 59 cm. Hierbij geldt dus ook dat het een makkelijk te vervoeren hengel betreft. Bovendien is het handvat ook van EVA schuim gemaakt en is de hengel zelf van sterk carbon. Het is daarmee niet alleen een korte hengel, maar ook een lichte. Ideaal dus om mee op reis te nemen.
 • 3. Spro Globetrotter GT Pro 2.40m
  De Spro Globetrotter GT Pro 2.40m is misschien wel de meest populaire reishengel van vandaag de dag. Met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en een totale transportlengte van 53 cm is dit een geweldige optie. Wanneer je niet al te diep in de buidel wilt tasten voor een toch wel kwalitatieve reishengel, is deze keuze redelijk voor de hand liggend. Met de luxe afwerking doet de Spro Globetrotter GT Pro 2.40m nog veel duurder aan dan hij in werkelijkheid is.
 • 2. Spro Mobile Stick Spin
  De Spro Mobile Stick Spin reishengel is een extreem veelzijdige optie. Dankzij de verschillende maten die je tot je beschikking hebt, ben in je verschillende situaties in het bezit van het juiste materiaal. Bovendien is ook bij deze reishengel de transportlengte beperkt tot 60 cm. Je legt hem daardoor makkelijk in de achterbak van je auto of neemt hem zelfs mee tijdens een langere afstand op de fiets.
 • 1. Savage Gear Parabellum Travel
  Gemaakt van het uiterste kwalitatieve Toray Carbon is deze Savage Gear Parabellum de ultieme reishengel. Met een iets langere transportlengte van 90 cm is ook deze optie nog altijd wel goed te vervoeren. Daarbij is het materiaal hoogwaardig afgewerkt en heb je hiermee echt het beste van het beste in huis. Met een reishengel als deze wordt sportvissen pas echt leuk.

Redactie

Sportwolf is het verzamelpunt van interessante artikelen die over sport, het menselijk lichaam en trends en innovaties gaan. Als schrijver van Sportwolf probeer ik een zo breed mogelijk publiek aan te spreken met mijn ervaringen en informatieve artikelen.

Vorige

Spinhengel & Spinhengel set

Volgende

Hengelsteunen & Boothengelsteunen: Beste Hengelsteunen online kopen

Follow Us