Rodpod: Beste Rodpod online te koop

Wat is een rodpod?
Een rodpod biedt langs de waterkant ondersteuning aan meerdere hengels tegelijk. Zo hoef je niet de hele tijd met de hengel in je hand te blijven zitten, maar plaats je deze op de rodpod. Een voordeel van de aanschaf van een rodpod is dat je hengels daardoor heel stabiel staan. Bovendien scheelt het jezelf een hoop moeite. Op zoek naar een rodpod?

Dan zijn dit de 5 beste rodpods van 2020:

 • 5. Lion Sports Rodpod Base
  Een budgetvriendelijk model van een rodpod. Is gemaakt van zeer licht aluminium en biedt daardoor erg veel vervoersgemak. Je kunt hier drie hengels tegelijk op kwijt. Besluit je te gaan vissen op een oneffen ondergrond? Dan kun je de poten individueel verstellen. Zo staat de Lions Sports Rodpod Base op iedere ondergrond gewoon stabiel.
 • 4. Soul Transformer Rodpod
  Net als de vorige optie is ook de Soul Transformer Rodpod een licht product en geschikt voor het gebruik van drie hengels tegelijk. Bij deze rodpod komt ook een bijbehorende draagtas, wat het vervoer nog verder vergemakkelijkt. Zit je graag achterover zonder je hengels in de hand? Dan is deze rodpod wellicht iets voor jou.
 • 3. JRC Extreme TX Rodpod 3-rod
  Opnieuw hebben we hier te maken met een rodpod voor drie hengels. Alleen is de JRC Extreme TX Rodpod 3-rod wel degelijk van een significant hogere kwaliteit. Dit product is namelijk verstelbaar in lengte, hoogte en hoek. Met ook een lichte constructie is dit een zeer intelligente vorm van een rodpod.
 • 2. JRC Cocoon Quad-Pod
  De JRC Cocoon Quad-Pod is gemaakt van carbon en daarmee van een nog hogere kwaliteit. Ongeveer even licht als aluminium, maar veel sterker. Bovendien kan je op deze rodpod maar liefst vier hengels tegelijk kwijt. Met het slimme draaimechanisme verstel je dit product verder volledig naar wens.
 • 1. Fox Sky Pod
  De Fox Sky Pod is het neusje van de zalm wat rodpods betreft. Dankzij het speciale ontwerp is deze namelijk ook geschikt voor grotere wateren als rivieren en meren. Verder is de rodpod volledig verstelbaar. Komt met een luxe draagtas voor professioneel vervoer.

Koopgids: waar moet je op letten voordat je een rodpod koopt?

Een rodpod is een redelijke investering, die je wel op basis van goede redenen wilt doen. Je wilt hierbij het juiste product kiezen dat tot ver in de toekomst meegaat. Let daarom op het volgende:

Hoeveel hengels kan ik erop kwijt?
Afhankelijk van je voorkeur kun je bijvoorbeeld voor 3 of 4 hengels kiezen.

Is de rodpod verstelbaar?
Zeker op ongelijke ondergrond komt dit erg van pas.

Van welk materiaal is de rodpod gemaakt?
Aluminium is goed en licht materiaal, maar carbon is van een nog hogere kwaliteit.

Redactie

Sportwolf is het verzamelpunt van interessante artikelen die over sport, het menselijk lichaam en trends en innovaties gaan. Als schrijver van Sportwolf probeer ik een zo breed mogelijk publiek aan te spreken met mijn ervaringen en informatieve artikelen.

Vorige

Lieslaarzen & Waadpak: Beste Lieslaarzen en Waadpakken online te koop

Volgende

Foudraal: Beste Foudraal online te koopl

Follow Us