Telescoophengel & Telescoophengel set: Beste Telescoophengels online kopen

Een overzicht van de beste Telescoophengels & Telescoophengel sets die in Nederland online te koop zijn

Wat is een telescoophengel?

Een telescoophengel is een uitschuifbare hengel. Dit is wat dit type hengel meteen uniek maakt. Dankzij de uitschuiffunctie is het heel makkelijk om deze te vervoeren naar de vislocatie. Je maakt deze hengel heel eenvoudig gebruiksklaar, puur door hem volledig uit te schuiven. Dit wordt vaak als veel makkelijker en eenvoudiger ervaren dan bij de traditionele werphengel. Bovendien heeft een telescoophengel verder wel dezelfde functies als een ‘normale’ hengel. Je kan zowel op grotere vissen in grotere wateren vissen als ook op kleinere vissen in bijvoorbeeld een sloot. Alle opties zijn open. Een telescoophengel is in verschillende lengtematen verkrijgbaar. De ene kun je nog een stuk verder uitschuiven dan de ander. Wil jij graag een nieuwe telescoophengel aanschaffen? Dan zijn hier de 5 beste telescoophengels te koop

5 Beste Telescoophengels te koop

 • 5. Spro Forcepro Tele
  Deze telescoophengel is een perfect voorbeeld van een goede prijs-kwaliteitverhouding. Wanneer je niet al te diep in de buidel wilt tasten, maar toch een goede hengel wilt, dan is deze optie het overwegen waard. Voornamelijk geschikt voor het vissen op vissen van een doorsnee formaat. Zoals bij alle telescoophengels is het een hengel met een zeer goede transportlengte. Hij past daardoor in elke kofferbak.
 • 4. Mitchell Traxx Tele Strong
  Een korte hengel die ondanks dat nog altijd zeer krachtig is. De ogen op de hengel zijn extra goed vastgezet, zodat je ook op vissen met een groter gewicht kan vissen. Met een duurzame schuimen handgreep voelt deze telescoophengel ook lekker in de hand aan. Bestaat uit 7 uitschuifbare delen. Verder bevindt de Mitchell Traxx Tele Strong zich in een betaalbare prijsklasse, zodat ook vissers met een bepaald budget van deze hengel gebruik kunnen maken.
 • 3. Mitchell Traxx RZ Tele Strong
  De Mitchell Traxx RZ Tele Strong vertoont gelijkenissen met de vorige hengel, maar is van een hogere kwaliteit. De hengel zelf is wat zwaarder en is verder uit te werpen. Heeft daarbij ook een iets grotere transportlengte, maar met 1.10 m valt dat nog steeds reuze mee. Deze telescoophengel is perfect geschikt voor zeevissen. Voor een hengel van een iets hogere kwaliteit hoef je met de Mitchell Traxx RZ-versie niet verder te zoeken.
 • 2. Mitchell Riptide RZ Surfcasting
  Net als de vorige hengel komt ook deze het beste tot zijn recht op het strand. Deze telescoophengel is afgewerkt met Fuji-onderdelen. Dit resulteert in een hengel die ondanks zijn lengte nog steeds licht en gevoelig is. Hierdoor ervaar je het gebruik ook als fijner en gerichter. Met een totale transportlengte van 1.50 m is het een telescoophengel die makkelijk te transporteren is.
 • 1. Mitchell Mag Pro R Power
  De meest complete telescoophengel die er momenteel verkrijgbaar is. Een combinatie van trendy design en een zeer hoge kwaliteit. Ondanks de iets hogere prijsklasse is dit nog steeds een van de meest populaire opties. Voor de echt doorgewinterde visser is deze hengel qua telescoophengels het beste van het beste. Met een totale lengte van 8.50 m kun je met werpen heel ver komen

Redactie

Sportwolf is het verzamelpunt van interessante artikelen die over sport, het menselijk lichaam en trends en innovaties gaan. Als schrijver van Sportwolf probeer ik een zo breed mogelijk publiek aan te spreken met mijn ervaringen en informatieve artikelen.

Vorige

Viskoffer: Beste Viskoffers online kopen

Volgende

Feederhengel & Feederhengel set: Beste Feederhengels online kopen

Follow Us