Vistas: Beste Vistassen online te koop

Wat is een vistas?
Iedere visser heeft wel zijn of haar eigen vistas nodig om alle spullen keer op keer mee te nemen. Niks is handiger dan al je visspullen op één plek te hebben. De perfecte vistas is niet alleen groot genoeg om alles in mee te nemen, maar is ook nog eens van degelijke kwaliteit. Deze tassen hebben namelijk vaak te maken met zware weersomstandigheden en langdurig gebruik. Om dan toch voor een lange tijd effectief en intact te blijven, doe je er goed aan om voor een kwalitatieve vistas te kiezen.

Dit zijn de 5 beste vistassen van 2020:

 • 5. JRC Defender Accesory Bag Small
  Een kleine en compacte vistas. Geschikt voor de kleinere visspullen zoals dobbertjes, haakjes en loodjes. Dankzij de lage prijs ideaal voor de visser die niet veel spullen nodig heeft. Deze JRC Defender Accesory Bag Small heeft een stevige handgreep en is verder van een hoge kwaliteit.
 • 4. Spro Poldertas S
  Voor zijn omvang is de Spro Poldertas S een bijzondere tas. De prijs-kwaliteitverhouding is bij deze vistas tiptop in orde. Van kleinere tassen totdat aan kunstaas, grote dobbers en grotere haken, je kan er alles in kwijt. Dankzij de extra zijvakken heb je bij dit product alles wat je nodig hebt.
 • 3. Mitchell Tackle Box Bag Medium
  Deze optie is beduidend groter dan de gemiddelde vistas. Biedt daardoor voldoende ruimte voor een grote verzameling aan verschillende visspullen. De Mitchell Tackle Box Bag Medium is gemaakt van hoogwaardig polyester en is daardoor relatief licht. Bevat zelfs een extra vakje voor vergunningen en andere vispapieren.
 • 2. Berkley Ranger
  De Berkley Ranger vistas is een van de sterke opties van zijn soort. De stevige handgrepen, sterke schouderband en het oerdegelijke materiaal zijn precies wat iedere visser zoekt. Voor een relatief betaalbare prijsklasse haal je met deze vistas een echt kwaliteitsproduct in huis.
 • 1. Greys Prowla Shoulder Bag
  Een zeer ruime uitvoering van een vistas. Groot genoeg om al je kleinere spullen in nette compartimenten in op te bergen. Tegelijkertijd zitten er grote vakken in, waardoor je ook de grote voorwerpen kwijt kunt. De Greys Prowla Shoulder Bag beschikt daarnaast zelfs over sterke handgrepen en een verstelbare schouderriem.

Koopgids: waar moet je op letten voordat je een vistas koopt?


Een vistas is één van de belangrijkste aankopen voor iedere visser. De gemiddelde vistas gaat namelijk als het goed is jaren mee. Let bij het uitkiezen van dit product daarom op de volgende aspecten:

Is de vistas groot genoeg?
Afhankelijk van de hoeveelheid visspullen die je hebt, moet de vistas wel groot genoeg zijn.

Is de tas niet te zwaar?
Je moet het gewicht van een vistas niet onderschatten.

Is er een schouderband aanwezig voor gebruiksgemak?
Zeker een verstelbare schouderband maakt het dragen een stuk makkelijker.

Redactie

Sportwolf is het verzamelpunt van interessante artikelen die over sport, het menselijk lichaam en trends en innovaties gaan. Als schrijver van Sportwolf probeer ik een zo breed mogelijk publiek aan te spreken met mijn ervaringen en informatieve artikelen.

Vorige

Visstoel: Beste Visstoelen online te koop

Volgende

Lieslaarzen & Waadpak: Beste Lieslaarzen en Waadpakken online te koop

Follow Us