Vistent: Beste vistenten online te koop

Wat is een vistent?
Met een vistent zorg je er als visser voor dat je een langere tijd op één plek kunt vissen. Wil je bijvoorbeeld op een korte visvakantie gaan? Dan is een vistent ideaal om enkele dagen aan een meer door te kunnen brengen. Bovendien ben je zo beschut voor slecht weer terwijl je gewoon verder kunt vissen. Bij het kiezen van een vistent heb je ruim de keuze tussen kleinere, degelijke vistenten en grotere meer uitgebreide tenten. Afhankelijk van je budget en de locatie waar je de tent voor wilt gebruiken, is er voor een ieder wel een vistent verkrijgbaar.

Dit zijn de 5 beste vistenten van 2020:

 • 5. Fox Eos 1 Man Bivvy
  Deze vistent is ideaal voor een beginnende hobbyvisser. Voor een redelijke prijs schaf je met de Fox Eos 1 Man Bivvy een tent aan waar je plezier aan gaat beleven. Met een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding haal je zo een betaalbare vistent in huis die geschikt is voor één persoon. Bestand tegen zwaarder weer, zoals een storm.
 • 4. JRC Defender 2-man Bivvy
  Op zoek naar een vistent voor twee personen? Dan is de JRC Defender 2-man Bivvy een zeer goede optie. Deze tent is eenvoudig op te zetten en van een zeer degelijke kwaliteit. Dankzij het praktische ontwerp is ook deze tent voor de hobbyvisser goed geschikt. Komt met een praktische draagtas en is daarmee makkelijk te vervoeren.
 • 3. Faith Xposure Dome
  Ook de Faith Xposure Dome is zeer eenvoudig op te zetten. Je hebt daarom niet te maken met al teveel moeilijkheden alvorens je kunt beginnen met vissen. Dankzij de iets hogere prijsklasse is deze vistent ook van een hogere algemene kwaliteit. Gaat langer mee en biedt tegen wind en regen een optimale bescherming.
 • 2. JRC Extreme TX Bivvy
  Beschikt over een duurzaam PVC grondzeil, kwalitatief hoogstaande ritsen en een volledig af te ritsen voorkant. De JRC Extreme TX Bivvy is daarmee niet alleen ideaal om in te overnachten, maar biedt ook een sterke bescherming tegen alle weersinvloeden. Qua prijs-kwaliteitverhouding is deze vistent de beste in zijn categorie.
 • 1. Fox Easy Dome Maxi
  Wat vistenten betreft is deze optie de beste die je momenteel gaat vinden. De Fox Easy Dome Maxi is ontworpen voor extra stabiliteit en meer binnenruimte. Ruim voldoende voor twee man en oerdegelijk in elkaar gezet. Investeer je graag iets extra’s in een kwalitatieve vistent? Dan is dit de vistent voor jou.

Koopgids: waar moet je op letten voordat je een vistent koopt?


Een vistent kopen is niet zomaar een aankoop. Om er voor te zorgen dat deze nog jarenlang naar tevredenheid meegaat, moet je specifiek letten op de volgende aspecten:

Is de vistent weerbestendig?
Tijdens het vissen kan je te maken hebben met regen, wind en zelfs storm.

Is de vistent voor 1 of 2 man?
Voldoende ruimte is belangrijk als je met meer dan 1 erin wilt verblijven. Is het product makkelijk opzetbaar?
Je wilt zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan het opzetten van de vistent.

Redactie

Sportwolf is het verzamelpunt van interessante artikelen die over sport, het menselijk lichaam en trends en innovaties gaan. Als schrijver van Sportwolf probeer ik een zo breed mogelijk publiek aan te spreken met mijn ervaringen en informatieve artikelen.

Vorige

Visparaplu: Beste Visparaplu online te koop

Volgende

Powerbait: Beste Powerbait online te koop

Follow Us