Voerboot: Beste voerboten online te koop

Wat is een voerboot?
Met een voerboot kun je heel precies aas op een bepaalde plek krijgen. Zo richt je heel gericht een voederplaats in op een plek waar jij denkt dat zich veel vis bevindt. Voerboten zijn in verschillende soorten en maten verkrijgbaar. Wil je graag in één keer veel voer tegelijk ergens krijgen? Dan heb je baat bij een zo groot mogelijke voerboot. Ook de afstand tot waar ze bestuurbaar zijn verschilt per boot. Ben je geïnteresseerd in het aanschaffen van een voerboot?

Dan zijn dit de 5 beste voerboten van 2020:

 • 5. Lakemaster M1 Baitboat
  Deze voerboot is ideaal om op lastig bereikbare plekken heel gericht te voeren. Dankzij de felle verlichting en de dubbele aandrijving is het besturen van de Lakemaster M1 Baitboat zeer voor de hand liggend. Heeft een bereik van 400 meter en is daardoor ook geschikt voor grote wateren.
 • 4. Cult Tackle Ranger Bait Boat
  Een voerboot die makkelijk in gebruik is en een bereik heeft van 400 tot 600 meter. Is daarmee volledig geschikt voor gebruik in bijvoorbeeld een groter meer. Dankzij de technologie in de Cult Tackle Ranger Bait Boat leg je heel gemakkelijk voer op een lastig te bereiken plek. Een bijzonder fijne tool voor een echte visser.
 • 3. Prisma III Compact
  De Prisma III Compact is een echt kwalitatief hoogstaand product. Met een dubbele accu, GPS en een autopilootfunctie wordt je het leven als visser erg gemakkelijk gemaakt. Voorzien van LED verlichting en heeft bovendien een bereik van 500 tot 750 meter.
 • 2. Toslon X Boat 730 Bait Boat
  De Toslon X Boat 730 Bait Boat is een technisch vernuftige uitvoering van de voerboot. Dit product heeft een bereik van 500 tot 1000 meter en weegt in totaal slechts 7kg. Is bovendien voorzien van een veilige rubberen laag, zodat hij zonder problemen uit het water gehaald kan worden. Met een stijlvol design een zeer premium product.
 • 1. Endeavor XL Baitboat
  De Endeavor XL Baitboat is specifiek bedoeld voor de vissers met een groter budget. Met deze voerboot haal je namelijk een waar staaltje vakmanschap in huis. Door slechts coördinaten in te voeren, gaat hij al vanzelf varen. Met twee voerbakken en een bereik van 750 meter heeft dit product alles wat je van een voerboot kunt wensen.

Koopgids: waar moet je op letten voordat je een voerboot koopt?

Voerboten kunnen vrij prijzig zijn dankzij de geavanceerde technologie die zich in de bootjes bevindt. Je wilt dan wel specifiek betalen voor kwaliteit. Let daarom op de volgende punten bij de aanschaf van een voerboot:

Wat is het bereik van de boot?
Hoe verder het bereik, hoe beter.

Zit er GPS in de voerboot?
GPS maakt het erg makkelijk om een specifieke voerlocatie te kiezen.

Hoe zwaar is de boot?
Het totale gewicht kan een factor zijn wanneer je er lang mee moet lopen om een bepaalde vislocatie te bereiken.

Redactie

Sportwolf is het verzamelpunt van interessante artikelen die over sport, het menselijk lichaam en trends en innovaties gaan. Als schrijver van Sportwolf probeer ik een zo breed mogelijk publiek aan te spreken met mijn ervaringen en informatieve artikelen.

Vorige

Vismolen

Volgende

Visstoel: Beste Visstoelen online te koop

Follow Us