Warmtepak: Beste Warmtepakken online te koop

Wat is een warmtepak?
Een warmtepak of vispak wordt door vissers gebruikt tijdens het vissen. Dit pak houdt ze zoveel mogelijk droog en warm dankzij de speciale manier waarop de pakken zijn ontworpen. Hierbij is specifiek veel aandacht besteed aan het draagcomfort. Een visser gaat namelijk vaak urenlang achter elkaar vissen. Een warmtepak moet dan niet alleen de visser warm houden, maar er ook voor zorgen dat het dragen van het pak als minimaal storend wordt ervaren. Tegenwoordig wordt daar bovenop steeds meer aandacht besteed aan de modieuze uitstraling van het warmtepak.

Dit zijn de 5 beste warmtepakken van 2020:

 • 5. X2 Waterdicht Warmtepak 2-delig
  Dit warmtepak van X2 is bij uitstek geschikt voor de echte visser. Het gaat hierbij om een tweedelig pak, waardoor het volledige lichaam wordt bedekt. Bovendien is het waterdicht, zodat je ook door water niet verkleumd van de kou. Dankzij het enigszins hippe design ziet het er daarbij niet eens direct uit als een traditioneel vispak. Al met al een totaalpakket voor een relatief budgetvriendelijke prijs.
 • 4. Prologic Max5 Comfort Thermo Suit
  Een zeer degelijk warmtepak voor de serieuze visser. Bij dit warmtepak is de nadruk meer gelegd op comfort. Zo heeft het niet alleen een thermowerking waardoor je warm blijft, maar is er ook heel veel draagcomfort terwijl je aan het vissen bent. Dit maakt het mogelijk om zonder hinder urenlang achter elkaar door te blijven vissen. Ideaal voor de visser die graag aan lange sessies doet.
 • 3. Imax Thermo Suit
  De Imax Thermo Suit is een zeer stijlvol warmtepak. Het design laat niks te wensen over en maakt van iedereen een op en top hippe visser. Ondanks dat wordt er zeker niet aan kwaliteit ingeboet. Dit pak houdt je opnieuw urenlang warm en levert dankzij het zachte materiaal een bijzonder comfortabele draagbeleving. In een iets hogere prijsklasse win je daarmee flink aan kwaliteit.
 • 2. Gamakatsu G-Thermal Suit
  Een bijzonder kwalitatief warmtepak. Speciaal geschikt voor vissers heeft dit vispak maar liefst 6 jaszakken en 3 broekzakken. Hierdoor kun je een groot deel van je spullen alleen al in je jas kwijt. Daarbij is het pak gemaakt van polyester, fleece en nylon voor de ultieme combinatie van comfort en kwaliteit. Een echte aanrader voor de gevorderde visser.
 • 1. Imax CoastFloat Floatation Suit
  Het beste warmtepak dat je gaat vinden. Dit vispak is ultrasterk en warm. Geschikt voor alle weersituaties levert dit pak precies wat je nodig hebt. Investeer je graag iets meer in een product dat in alle wensen voorziet? Dan is de Imax CoastFloat Floatation Suit voor jou de meeste geschikte optie.

Koopgids: waar moet je op letten voordat je een warmtepak koopt?

Het ene warmtepak is het andere niet. Er zit veel verschil in kwaliteit van het materiaal. Let bij warmtepakken op de volgende verschillende aspecten:

Is het geschikt voor alle weersituaties?
Een warmtepak moet storm- en waterbestendig zijn voor een optimale viservaring.

Is het comfortabel?
Gemaakt van comfortabel materiaal levert het zo min mogelijk ongemak op.

Is het een tweedelig pak?
Een tweedelig pak wordt vaak als prettiger ervaren.

Redactie

Sportwolf is het verzamelpunt van interessante artikelen die over sport, het menselijk lichaam en trends en innovaties gaan. Als schrijver van Sportwolf probeer ik een zo breed mogelijk publiek aan te spreken met mijn ervaringen en informatieve artikelen.

Vorige

Zeehengel: Beste Zeehengels online kopen

Volgende

Rookton: Beste Rooktonnen online te koop

Follow Us