/

Zeehengel: Beste Zeehengels online kopen

Een zeehengel is specifiek ontworpen om zo goed mogelijk mee te kunnen zeevissen. Deze vorm van vissen verschilt aanzienlijk van bijvoorbeeld vissen in de sloot of in een meer. Op zee heb je uiteraard te maken met andere vissoorten en wordt er over het algemeen gevist bij meer stroming. Ben je van plan om op zee te gaan vissen? Dan doe je er goed aan om een zeehengel aan te schaffen. Ook deze hengels zijn er uiteraard in alle soorten en maten. Dit varieert van basishengels tot de meer luxueuze en geoptimaliseerde producten.

5 Beste Zeehengels te koop

Aangezien je alleen de beste zeehengels wilt, zijn hier de 5 beste zeehengels die momenteel te koop zijn:

 • 5. Spro Salty Beast Sea Bass Master
  We trappen deze lijst af met de populaire Spro Salty Beast Sea Bass Master. Zoals de naam al een beetje doet insinueren, is deze zeehengel vooral geschikt voor het vissen op zeebaars. Het zeer slanke en lichte uiterlijk zorgt ervoor dat je tot diep in zee kunt uitgooien. Uiteraard gaat dit zo min mogelijk ten koste van de kwaliteit van de hengel zelf, aangezien het van het sterke carbon is gemaakt.
 • 4. Spro Surf Side
  In ongeveer dezelfde prijsklasse als de vorige optie vinden we de Spro Surf Side terug. Deze echte strandhengel is ideaal voor het vissen in zee. Veel ervaren zeevissers maken gebruik van deze hengel, mede door de fijne combinatie van comfort en degelijkheid. Zo bestaat de hengel voor een groot deel uit licht en stevig carbon en is het handvat gemaakt van materiaal met een sterke grip.
 • 3. Savage Gear Salt 1DFR Ultra Light
  Deze ultralichte zeehengel combineert een zeer licht gewicht met een hoge mate van gevoeligheid. Dit betekent dat je sterk de controle over de hengel hebt en dus goed reageert op je eigen bewegingen. Hierdoor kun je heel precies uitwerpen en een vis binnenhalen. Geschikt voor zoutwatervissen zoals de zeebaars. Met een EVA schuimen handvat is de Savage Gear Salt 1DFR Ultra Light netjes afgewerkt.
 • 2. Mitchell Riptide RZ Spin
  De Mitchell Riptide RZ Spin kun je zowel voor het vissen op zoetwatervissen als het vissen op zoutwatervissen gebruiken. Zo is deze zeehengel multifunctioneel en een ideale uitkomst voor veel vissers. Het lage gewicht van deze hengel is opnieuw een groot pluspunt, omdat je hierdoor minder vermoeidheid ervaart.
 • 1. Penn Battalian Drifting
  De Penn Battalian Drifting is een echte premium zeehengel waar menig visser jaloers op zal zijn. Dankzij de extreem hoge kwaliteit hou je zelfs bij een ruige zee of grote vissen volledig de controle. Het materiaal is oerdegelijk en gaat dan ook voor een hele lange tijd mee. Kies je graag voor een zeehengel waar kosten noch moeite op bespaard is? Dan is dit de ultieme optie.

Redactie

Sportwolf is het verzamelpunt van interessante artikelen die over sport, het menselijk lichaam en trends en innovaties gaan. Als schrijver van Sportwolf probeer ik een zo breed mogelijk publiek aan te spreken met mijn ervaringen en informatieve artikelen.

Vorige

Powerbait: Beste Powerbait online te koop

Volgende

Warmtepak: Beste Warmtepakken online te koop

Follow Us